Le Corbusier. Linkeroever – Chandigarh

Dans les espaces d’exposition du MAS à Anvers, le documentaire déployé à la Cité de l’architecture et du patrimoine de Paris, trouve ici une nouvelle forme. Les écrans sont déployés différemment en tenant compte du nouvel espace d’exposition. Les images sont projetées recto-verso permettant aux visiteurs de circuler au milieu des séquences filmées. L’image sonore de Bertrand Gauguet enveloppe les visiteurs et renforce le côté immersif de l’installation.

Ce dispositif est une évolution de celui présenté à la Cité de l’architecture et du patrimoine de Paris avec les commissaires Enrico Chapel et Thierry Mandoul.

—————————

In the exhibition spaces of the MAS in Antwerp, the documentary deployed at the Cité de l’architecture et du patrimoine in Paris, finds here a new form. The screens are deployed differently taking into account the new exhibition space. The images are projected on both sides, allowing visitors to move around the filmed sequences. The sound image of Bertrand Gauguet envelops the visitors and reinforces the immersive side of the installation.

This device is an evolution of the one presented at the Cité de l’architecture et du patrimoine de Paris with curators Enrico Chapel and Thierry Mandoul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: